Ervaringen


 • Mei Loosdrecht

  Vorige week is Jeannette op het huwelijk van mijn vader komen schilderen. De locatie, buiten aan een haventje. Jeannette d'r kunigheid en het zonnetje hebben voor een geweldig resultaat gezorgd.

  Het bruidspaar was enorm verrast en hebben voor altijd een prachtig schilderij om aan deze dag terug te denken!

 • Overveen juni 2018

  Cadeau namens het gezin van de bruid, zodat deze dag voor altijd, en op een bijzondere manier, vastgelegd zou worden. Uiteindelijk is het resultaat nog mooier geworden dan verwacht en heeft Jeanette er een prachtig kunstwerk van gemaakt!

 • Ouders

  Beste Jeannette

  Nog even zeggen; wat is het schilderij geweldig mooi geworden!!! Echt fantastisch! We hadden het bruidspaar geen mooier cadeau kunnen geven. Nogmaals dank namens de ouders Greet

 • Slot Doddendeal December

  Het was een bijzondere en speciale dag en natuurlijk zijn we dolblij met het schilderij dat je die dag voor en van ons maakte. Een heel bijzondere en waardevolle herinnering aan onze mooiste dag! Ontzettend bedankt daarvoor! We gaan het een mooie plek geven in huis. Maaike en Silvester

 • Innovatie award

  Tijdens de avond, schilderde Jeannette een impressie van het diner. Na afsluting werd mijn logo toegevoegd op dit persoonlijk doek. Erg blij mee, het hangt te pronken op mijn nieuwe kantoor.
  Majid Ari Holland Recycling

 • Ontroerend

  Heel hartelijk dank voor het geweldige schilderij. Het bruidspaar was er helemaal ontroerd door en iedereen vond het resultaat prachtig! De broche die je schilderde ter nagedachtenis aan haar moeder was heel speciaal.

  Groetjes Valerie

 • Prachtg kunstwerk

  Cadeau namens het gezin van de bruid, zodat deze dag voor altijd en op een bijzondere manier vastgelegd zou worden. Uiteindelijk is het resultaat nog mooier geworden dan verwacht en heeft Jeannette er een prachtig kunstwerk van gemaakt!

 • Resultaat

  Jeannette, wij zijn erg blij met het resultaat. De volgende dag kreeg de bruidegom zellfs tranen in zijn ogen toen hij weer naar het schilderij keek. Dus dat zit wel goed. Bedankt! Hilde


 • Facebook

  Via Facebook kwamen wij terecht op de site van Jeannette, Wij hebben toen gelijk contact opgenomen omdat we onze bruiloft op een sschilderij wilden laten vastleggen. Wij konden al onze wensen van te voren aangeven. Het eindresultaat is nog mooier geworden dan we hadden verwacht. We zijn er daarom ook heel blij mee. Telkens als wij in huis langs he schilderij lopen, herliven de mooie herineringen van die dag, wat ons betreft daarom waardevoller dan foto's die toch vaak in de kast belanden.
  Michel en Colette

 • tige tank

 • Tastbare herinnering

  Beste Jeannette
  Jolien, Mart, Anja en ik willen jou hartelijk bedanken voor jouw creatieve en kunstzinnige prestatie afgelopen virjdag. Onze zoon en schoondochter waren zeer onder de indruk van het resultaat. Een tastbare hernering van een onvergetlijke dag waarvoor een mooi plekje aan de muur gezocht wordt. Ook de twee laatste figuren die je er nog hebt bijgeschilderd hebt zijn je dankbaar. Een mooi verhaal voor de annalen.
  groet Pieter.
 • Montfoort mei 2019

  Lieve Jeannette, héél hartelijk bedankt voor het schilderij! Het is voor Lara en Pieter een prachtig aandenken aan hun trouwdag, Super fijn dat je zo flexibel wilde zijn. Tot ziens, Jacqueline

 • den haag mei 2019

  Hoi Jeannette, ik wil jou nog ontzettend bedanken voor het maken van het schilderij afgelopen zaterdag, Het was super! Ze zijn er erg blij mee en voor wat ik begrepen heb komt hij boven de eetkamertafel te hangen. Heel erg bedankt. Groeten Iris

 • juli 2019

  Op onze bruiloft werden we verrast door onze familie met een fantastisch cadeau: Jeannette kwam op ons feest live schilderen. We kozen in overleg het moment. Ze voelde de sfeer goed aan en met haar stijl wist ze dit, in combinatie met de prachtige setting en omgeving op fraaie wijze op het doek te krijgen. Een fantastische herinnering op van dag die we nooit meer zullen vergeten. Enorm veel dank voor dit persoonlijke kunstwerk!