Ervaringen


 • Ouders

  Beste Jeannette

  Nog even zeggen; wat is het schilderij geweldig mooi geworden!!! Echt fantastisch! We hadden het bruidspaar geen mooier cadeau kunnen geven. Nogmaals dank namens de ouders Greet

 • Slot Doddendeal December

  Het was een bijzondere en speciale dag en natuurlijk zijn we dolblij met het schilderij dat je die dag voor en van ons maakte. Een heel bijzondere en waardevolle herinnering aan onze mooiste dag! Ontzettend bedankt daarvoor! We gaan het een mooie plek geven in huis. Maaike en Silvester

 • Innovatie award

  Tijdens de avond, schilderde Jeannette een impressie van het diner. Na afsluting werd mijn logo toegevoegd op dit persoonlijk doek. Erg blij mee, het hangt te pronken op mijn nieuwe kantoor.
  Majid Ari Holland Recycling

 • Ontroerend

  Heel hartelijk dank voor het geweldige schilderij. Het bruidspaar was er helemaal ontroerd door en iedereen vond het resultaat prachtig! De broche die je schilderde ter nagedachtenis aan haar moeder was heel speciaal.

  Groetjes Valerie

 • Prachtig kunstwerk

  Cadeau namens het gezin van de bruid, zodat deze dag voor altijd en op een bijzondere manier vastgelegd zou worden. Uiteindelijk is het resultaat nog mooier geworden dan verwacht en heeft Jeannette er een prachtig kunstwerk van gemaakt!

 • Resultaat

  Jeannette, wij zijn erg blij met het resultaat. De volgende dag kreeg de bruidegom zellfs tranen in zijn ogen toen hij weer naar het schilderij keek. Dus dat zit wel goed. Bedankt! Hilde


 • Facebook

  Via Facebook kwamen wij terecht op de site van Jeannette, Wij hebben toen gelijk contact opgenomen omdat we onze bruiloft op een sschilderij wilden laten vastleggen. Wij konden al onze wensen van te voren aangeven. Het eindresultaat is nog mooier geworden dan we hadden verwacht. We zijn er daarom ook heel blij mee. Telkens als wij in huis langs he schilderij lopen, herliven de mooie herineringen van die dag, wat ons betreft daarom waardevoller dan foto's die toch vaak in de kast belanden.
  Michel en Colette

 • tige tank

 • Tastbare herinnering

  Beste Jeannette
  Jolien, Mart, Anja en ik willen jou hartelijk bedanken voor jouw creatieve en kunstzinnige prestatie afgelopen virjdag. Onze zoon en schoondochter waren zeer onder de indruk van het resultaat. Een tastbare hernering van een onvergetlijke dag waarvoor een mooi plekje aan de muur gezocht wordt. Ook de twee laatste figuren die je er nog hebt bijgeschilderd hebt zijn je dankbaar. Een mooi verhaal voor de annalen.
  groet Pieter.
 • Montfoort mei 2019

  Lieve Jeannette, héél hartelijk bedankt voor het schilderij! Het is voor Lara en Pieter een prachtig aandenken aan hun trouwdag, Super fijn dat je zo flexibel wilde zijn. Tot ziens, Jacqueline

 • den haag mei 2019

  Hoi Jeannette, ik wil jou nog ontzettend bedanken voor het maken van het schilderij afgelopen zaterdag, Het was super! Ze zijn er erg blij mee en voor wat ik begrepen heb komt hij boven de eetkamertafel te hangen. Heel erg bedankt.
  Groeten Iris

 • juli 2019

  Op onze bruiloft werden we verrast door onze familie met een fantastisch cadeau: Jeannette kwam op ons feest live schilderen. We kozen in overleg het moment. Ze voelde de sfeer goed aan en met haar stijl wist ze dit, in combinatie met de prachtige setting en omgeving op fraaie wijze op het doek te krijgen. Een fantastische herinnering op van dag die we nooit meer zullen vergeten. Enorm veel dank voor dit persoonlijke kunstwerk!

 • Augustus 2019

  Hi jeannette!!
  We vonden het fantastisch!! Zo gaaf om te zien hoe je het maakte. Met alle mensen die op je vingers zaten te kijken. En dan zien we ook nog duidelijk de personen er in terug!
  Geweldig!! Ik wou dat ik het zelf ook had laten maken op mn bruiloft!
  Hartelijke groet! En wie weet tot ziens!
  Wendy 

 • Schijndel juli 2019

  We hebben het schilderij cadeau gekregen en zijn ontzettend blij met deze blijvende herinnering. Jeannette heeft vooraf tijd besteed aan het opnemen van onze wensen en het bekijken van de locatie. Hierdoor is het eindresultaat precies zoals we wilden. Naast het prachtige eindresultaat is Jeannette ook fijn als persoon. Ze is vriendelijk en fijn in omgang, Je ziet de aandacht en passie terug in haar werk.
  Zeker een aanrader!
  Evelien en Bart


 • Lanaken oktober

  Beste Jeannette,We zijn allemaal heel blij met het resultaat en ook mijn ouders vinden het een bijzonder origineel en waardevol cadeau en hij hangt al aan de muur! Past qua kleur ook prachtig. Nogmaals dank voor alles en de mooie herinnering aan deze dag.

  groetjes Daniëlle

 • de Bilt juli 2020

  Beste Jeanette,

  Wat werden we 18 juli verrast door onze ceremoniemeesters. Via deze weg willen we je nog ontzettend bedanken voor jouw talent. Het schilderij moet nog een plekje vinden in ons huis, maar wat zijn we blij met deze tastbare herinnering. Erg leuk ook dat we onze gasten kunnen herkennen.

   We hebben je niet meer persoonlijk kunnen bedanken op de dag zelf, maar het was mooi om te zien hoe je op afstand aan het werk was. Nogmaals bedankt!

 • Geen huwelijksfeest

  Omdat er door corona geen feest was, maar wel fotos gemaakt waren. Heeft Jeannette achteraf als verassing voor het bruidspaar een schilderij gemaakt. Ze vonden het schilderij echt super mooi!

  En wij ook trouwens ;) echt enorm bedankt!

  Ouders van de bruid

 • Sfeer van de dag

  Jeanette heeft met haar werk perfect de sfeer van de dag weten te vangen. Bijzonder prettig hoe zij vooraf naar onze voorkeuren heeft gevraagd en deze ook heeft kunnen verwerken. Doordat ze een werkplek dichtbij de bruiloftsgasten had, kon iedereen meegenieten van het ontstaan. 

  Het is een prachtige, tastbare herinnering geworden aan een geweldige dag. 

  Dank

  Groeten Daan en Lisa 

 • Prachtig cadeau

  Het is een mooie sfeer impressie die ondanks Corona een prachtige bruiloft heeft samengevat. Hij krijgt een mooi plekje aan de muur in de woonkamer als een herinnering aan deze mooie dag!

  ontzettend bedankt
  Dianna Etten Leur

 • bedrijfsjubileum

  50-jarig jubileum van het bedrijf, iets om als medewerkers bij stil te staan. Wat is er dan mooier om vast te laten leggen hoe het vroeger was, de oprichter (vader) samen vereeuwigd met zijn opvolgers (kinderen). De persoonlijke laagdrempelige en meedenkende werkwijze van Jeanette maakte het dat ik voor de tweede keer een schilderij door haar heb laten maken. 

  Jeanette, bedankt voor deze onvergetelijke en door de ontvangers zeer gewaardeerd herinnering. Tot het volgende schilderij!

  Groeten, Rob van Dijk

 • Huwelijk utrecht

  Wij hebben enorm genoten van de aanwezigheid van Jeannette tijdens deze speciale dag! Wat een mooi ervaren dame die alles heel mooi op doek heeft vastgelegd. Fijne communicatie vooraf en tijdens, echt een dikke aanrader!
  Nogmaals dank.