Werkwijze


Wat gebeurt er op de feestdag?
Ik kom een half uur vooraf om alles klaar te zetten (ezel, doek, verf en als het nodig is verlichting). Dan ben ik vier tot vijf uur bezig met schilderen en heb een half uur nodig voor het opruimen van de spullen. Er hoeft niet geposeerd te worden, ik maak foto's bij aankomst. Benodigde werkplek is 2 à 3 m2.

Wat bespreken we vooraf? 
Je kunt enkele wensen aangeven, waar ik binnen mijn stijl, rekening mee kan houden. Dat is voornamelijk kleurgebruik en elementen van het feest je graag terug zou willen zien op het doek. Wil je iets toevoegen op het schilderij wat niet te zien is als ik er ben? Dat kan ik dat soms toch in het schilderij verwerken.  

Wat kun je zelf vooraf doen? 
Het is fijn als je contact opneemt met de locatie om te vertellen dat ik kom schilderen. Dan kan er een geschikt plaatsje worden gereserveerd. Een schaduwrijk plekje is gewenst.

Wat kun je verwachten?
Een origineel en persoonlijk cadeau, een sfeervolle weergave van dat moment. Waarbij gezichten zoveel mogelijk gelijkend worden geschilderd, maar toch een impressionistische weergave zijn. De tijdsduur laat minder mogelijkheden gedetailleerder te werken. Het schilderij wordt meteen die dag overhandigd.

LIVEPAINT STANDAARD:
Bruidspaar met gasten in hun omgeving, vanaf formaat 70 x 100 cm


LIVEPAINT SMALL:
Alléén het bruidspaar in de achtergrond, maximaal formaat 60 x 80 cmLIVEPAINT ZAKELIJK

Bedrijfsjubileum, opening pand, afscheid etc., vanaf formaat 80 x 100 cm
25 jarig bestaan van de afdeling gereatrie in ziekenhuis Ede